Самостійна робота № 1:Тема: Добова потреба людини в харчових речовинах. Хімічний склад харчових продуктів, калорійність їжі. Поняття про збалансоване харчування та значення різноманітного харчування
Самостійна робота № 2: Тема: Мухи і гризуни – носії мікробів. Захворювання, які передаються людині від тварин
Самостійна робота № 3: Тема Дератизация. Способи боротьби з гризунами
Самостійна робота № 4: Тема: Небактеріальні харчові отруєння. жерела забруднення харчових продуктів. Заходи профілактики
Самостійна робота № 5: Тема: Особиста гігієна працівників підприємств харчової промисловості. Правила особистої гігієни, санітарний одяг. Медичні огляди і обстеження
Самостійна робота № 6: Тема: Вентиляція і опалення. Санітарно-гігієнічні вимоги до вентиляції і опалення в робочій зоні виробничих приміщень. Санітарні вимоги до опалювальних приладів
Самостійна робота № 7: Тема Способи очистки стічних вод
Самостійна робота № 10: Тема: Цукрове виробництво. Санітарні вимоги до транспортування буряку залізницею і автотранспортом. Санітарні вимоги до технологічних процесів та обладнання
Самостійна робота № 11: Тема: Крохмало-патокове виробництво. Санітарні вимоги до виробництва крохмалю із картоплі. Організація лабораторного контролю виробництва. Санітарна обробка обладнання
Самостійна робота № 12: Тема: Консервне виробництво. Санітарні вимоги до транспорту для перевезення сировини, для перевезення томатної пульпи, сусла, зеленого горошку, до обладнання
Самостійна робота № 13: Тема: Спиртове і лікеро-горілчане виробництво. Санітарні вимоги до якості сировини та її зберігання; до виробничих приміщень, обладнання і технологічного режиму спиртового виробництва