Меню сайту

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Самостійна робота №1 Тема: Клостридії, стрептококи, стафілококи. Контроль загального стану підприємства

Самостійна робота № 2 Тема: Місце та правила відбирання проб для мікробіологічного аналізу. Контроль технологічного обладнання

Самостійна робота № 3 Тема: Харчові інфекції. Брючний тиф і паратифи, бактеріальна дизентерія, холера, бруцельоз, туберкульоз, сибірська язва. Профілактика харчових отруєнь

Самостійна робота № 4 Тема: Джерела зараження тваринної сировини мікроорганізмами. М'ясо, мікрофлора після убою тварин, походження

Самостійна робота № 5 Тема: Мікрофлора допоміжних матеріалів

Самостійна робота № 6 Тема: Режими стерилізації різних консервів. Види псування консервів, харчові отруєння консервами. Збудники отруєнь

Самостійна робота № 7 Тема Об’єкти контролю. Санітарно-гігієнічний режим технологічного процесу консервації. ДСТ,  ТУ, інструкції контролю. Мікробіологічний контроль стерилізації.

Самостійна робота № 8 №9 Тема Об’єкти контролю. Санітарно-гігієнічний режим технологічного процесу консервації. ДСТ,  ТУ, інструкції контролю. Мікробіологічний контроль стерилізації.

Самостійна робота № 10 Тема  Негативні мікроорганізми, проникнення в виробництво. Види псування квашених солоних овочів