Календар« Березень 2024 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Самостійна робота №1 Тема: Клостридії, стрептококи, стафілококи. Контроль загального стану підприємства
Самостійна робота № 2 Тема: Місце та правила відбирання проб для мікробіологічного аналізу. Контроль технологічного обладнання
Самостійна робота № 3 Тема: Харчові інфекції. Брючний тиф і паратифи, бактеріальна дизентерія, холера, бруцельоз, туберкульоз, сибірська язва. Профілактика харчових отруєнь
Самостійна робота № 4 Тема: Джерела зараження тваринної сировини мікроорганізмами. М'ясо, мікрофлора після убою тварин, походження
Самостійна робота № 5 Тема: Мікрофлора допоміжних матеріалів
Самостійна робота № 6 Тема: Режими стерилізації різних консервів. Види псування консервів, харчові отруєння консервами. Збудники отруєнь
Самостійна робота № 7 Тема Об’єкти контролю. Санітарно-гігієнічний режим технологічного процесу консервації. ДСТ, ТУ, інструкції контролю. Мікробіологічний контроль стерилізації.
Самостійна робота № 8 №9 Тема Об’єкти контролю. Санітарно-гігієнічний режим технологічного процесу консервації. ДСТ, ТУ, інструкції контролю. Мікробіологічний контроль стерилізації.
Самостійна робота № 10 Тема Негативні мікроорганізми, проникнення в виробництво. Види псування квашених солоних овочів
|
|