Меню сайту

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛЕКЦІЯ №1  Тема лекції: САНІТАРНО-ПОКАЗОВІ МІКРООРГАНІЗМИ

ЛЕКЦІЯ №2 Тема лекції: ХАРЧОВІ ОТРУЄННЯ 

ЛЕКЦІЯ №3, №4 Тема лекції: МІКРОБІОЛОГІЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ КОНСЕРВНОГО ВИРОБНИЦТВА. ХВОРОБИ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ.

ЛЕКЦІЯ №5 Тема лекції: МІКРОФЛОРА РИБИ, ПСУВАННЯ, ПОХОДЖЕННЯ

ЛЕКЦІЯ №6 Тема лекції: РОЛЬ МІКРООРГАНІЗМІВ У ВИРОБНИЦТВІ КОНСЕРВІВ

ЛЕКЦІЯ №7 Тема лекції: СОЛІННЯ І КВАШЕННЯ ОВОЧІВ. ВИКОРИСТАННЯ МІКРООРГАНІЗМІВ