Меню сайту

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інструкційна картка №1 Тема заняття: ВІДБІР СЕРЕДНІХ ПРОБ СИРОВИНИ, НАПІВФАБРИКАТІВ, ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ДЛЯ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО АНАЛІЗУ

Інструкційна картка №2 Тема :  МІКРОБІОЛОГІЧНИЙ КОНТРОЛЬ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ

Інструкційна картка №3 Тема заняття: САНІТАРНО-БАКТЕРІОЛОГІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ПОВІТРЯ

Інструкційна картка №4 Тема заняття: МІКРОСКОПУВАННЯ ЗІПСОВАНИХ ПРОДУКТІВ - М'ЯСА

Інструкційна картка №5 Тема заняття: МІКРОСКОПУВАННЯ ЗІПСОВАНИХ ПРОДУКТІВ: ХЛІБА

Інструкційна картка №6 Тема: МІКРОСКОПУВАННЯ КОНСЕРВІВ ДО ТА ПІСЛЯ СТЕРИЛІЗАЦІЇ

Інструкційна картка №8 Тема заняття: МІКРОСКОПУВАННЯ ЗІПСОВАНИХ КОНСЕРВІВ. ВИЯВЛЕННЯ ПРИЧИН ПСУВАННЯ (БОМБАЖНИХ) 

Інструкційна картка №9 Тема заняття: МІКРОСКОПУВАННЯ СОЛОНИХ ТА КВАШЕНИХ ОВОЧІВ