Меню сайтуПошукКалендар
СтатистикаОнлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 Друзі сайту |
Інструкційна картка №2 Тема : МІКРОБІОЛОГІЧНИЙ КОНТРОЛЬ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ Інструкційна картка №3 Тема заняття: САНІТАРНО-БАКТЕРІОЛОГІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ПОВІТРЯ Інструкційна картка №4 Тема заняття: МІКРОСКОПУВАННЯ ЗІПСОВАНИХ ПРОДУКТІВ - М'ЯСА Інструкційна картка №5 Тема заняття: МІКРОСКОПУВАННЯ ЗІПСОВАНИХ ПРОДУКТІВ: ХЛІБА Інструкційна картка №6 Тема: МІКРОСКОПУВАННЯ КОНСЕРВІВ ДО ТА ПІСЛЯ СТЕРИЛІЗАЦІЇ Інструкційна картка №9 Тема заняття: МІКРОСКОПУВАННЯ СОЛОНИХ ТА КВАШЕНИХ ОВОЧІВ
|